Alle locaties

Zundert

 

Tobiasjouw hypotheekadviseur in Zundert

Wanneer je op zoek bent naar een hypotheekadviseur in Zundert of omgeving, ben je bij Tobias van Erk aan het juiste adres! Tobias is geboren en getogen in Zundert en is bekend in de buurt. Hij vindt het geweldig om zijn eigen dorpsgenoten en bekenden te voorzien van een zo passend mogelijk advies. Een open gesprek, met de nodige humor, heeft hierbij zijn voorkeur.

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies

Tobias is dé Huiskamer Hypotheken adviseur die jou graag van persoonlijk hypotheekadvies voorziet. In zijn ogen is de belangrijkste taak van een hypotheekadviseur om klanten een advies te geven dat zowel begrijpelijk is, als naadloos aansluit bij de wensen van de klant zelf. Tobias houdt van een uitdaging en gaat dan ook graag het gesprek aan om lastige(re) casussen tot een goed einde te brengen. En als onafhankelijk hypotheekadviseur heeft hij toegang tot alle hypotheekverstrekkers. Zo ben jij verzekerd van een persoonlijk advies dat perfect aansluit op jouw wensen én situatie.

Een huis kopen in Zundert, of je hypotheek oversluiten?

Ben je een starter op de woningmarkt en wil je graag in Zundert gaan wonen? Of is je huidige woning misschien wel te klein, en wil je groter gaan wonen? Hypotheekadviseur Tobias staat voor je klaar om je te helpen bij deze belangrijke veranderingen. Tobias begeleidt je van begin tot eind en maakt graag tijd vrij voor al jouw vragen. Op het moment dat je al een lopende hypotheek hebt, kijkt hij mee of dat je deze kunt oversluiten voor een lagere hypotheekrente. Jouw persoonlijke situatie staat hierin centraal.

Gratis oriëntatiegesprek

Ben je benieuwd wat Tobias voor jou kan betekenen? Neem dan snel contact met hem op! Of je nu van plan bent om een huis te gaan  kopen, te verhuizen of dat je je hypotheek wilt oversluiten: Tobias staat voor je klaar. Hij verwelkomt je graag in zijn eigen huiskamer of komt naar jou thuis in je eigen vertrouwde omgeving. En het eerste hypotheekgesprek kost je helemaal niks. Behalve een kopje koffie dan.  

tobias@huiskamerhypotheken.nl / +31 6 19 36 72 85

Maak vrijblijvend een afspraak

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op voor het inplannen van een afspraak.