Alle locaties

Zeeuws Vlaanderen

 

Pim

Zeeuws-Vlaanderen is een "landje apart". Ik ben geboren en getogen in Axel. Mijn roots liggen in Zeeuws-Vlaanderen en ik ken de omgeving goed. Ik vind het belangrijk om lokaal werkzaam te zijn én te blijven. In onze digitale wereld onderscheid ik me door juist bij jou thuis te komen voor een persoonlijk hypotheekgesprek. Wanneer dit niet mogelijk is, kunnen we altijd uitwijken naar mijn kantoorruimte.

Spanning wegnemen

De aankoop van een woning is vaak een spannende, maar vooral ook hele leuke periode. Voor de meeste mensen is het proces van de aankoop van de woning tot aan de overdracht bij de notaris iets nieuws en stressvol. Klanten geven hun vertrouwen aan een adviseur en moeten bijna volledig “met de billen bloot” om hun hypotheek te krijgen.

Het is mijn passie om jou op een duidelijke, eerlijke en persoonlijke manier te begeleiden in dit proces. Door me "vast te bijten" in jouw dossier, zorg ik ervoor dat jouw aanvraag zo snel mogelijk geaccepteerd wordt. Daarnaast begrijp ik dat het niet altijd mogelijk is om vrij te nemen van het werk, waardoor ik je ook graag buiten kantooruren kan helpen. Door continu bereikbaar te zijn help ik je ook na kantooruren, wanneer je met een dringende vraag zit. Ik wil de "spanning" van de hypotheekaanvraag zo snel mogelijk bij jou wegnemen.

Persoonlijke aanpak

Ik kies bewust voor deze persoonlijke en lokale aanpak. Je gaat namelijk een langdurige verplichting aan met een geldverstrekker en financieel adviseur. Het is voor jou fijn dat je in een eerste kosteloos gesprek kennis kan maken met degene die jij het vertrouwen wil geven om jouw zaken zo goed mogelijk te behartigen. Uiteraard help ik jou niet alleen tijdens de aankoop, maar gedurende de looptijd van de hypotheek met al jouw vragen. Ik doe dit niet via de webcam, maar gewoon bij jou in de huiskamer.

Huiskamer Hypotheken is voor jou de juiste partij om jouw hypotheekaanvraag "uit handen te geven". Ik begeleid het gehele proces van A tot Z. Neem zoveel werk van jou uit handen, zodat de hypotheekaanvraag zo soepel mogelijk verloopt. Ik bied mijn klanten de mogelijkheid om mij te bellen, e-mailen of whatsappen, zodat je altijd een snel antwoord kan verwachten.

Wil jij ook advies in begrijpelijke taal? Waar en wanneer je maar wilt op een korte termijn? Bel of app me gerust! (06) 11 87 31 22.

Maak vrijblijvend een afspraak

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op voor het inplannen van een afspraak.