Alle locaties

Zeeuws Vlaanderen

 

Pim, jouw hypotheekadviseur in Zeeuws-Vlaanderen

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Zeeuws-Vlaanderen? Dan is Pim Bolleman dé aangewezen adviseur! Zijn roots liggen in Zeeuws-Vlaanderen en hij kent de omgeving goed. Hij vindt het belangrijk om lokaal werkzaam te zijn en te blijven. Pim onderscheidt zich van de klassieke garde door zijn persoonlijke aanpak. Hij komt graag bij jou thuis voor een eerlijk hypotheekgesprek. Wanneer dit niet mogelijk is, verwelkomt hij je graag in zijn eigen kantoorruimte.

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies

Pim is hypotheekadviseur bij Huiskamer Hypotheken. Bij ons ben je geen nummer en staat persoonlijk contact voorop. Voor al je vragen over hypotheken en inkomens- en vermogensadvies kun je bij Pim terecht. Zijn kantoor is gevestigd in Zeeuws-Vlaanderen. De aankoop van een woning is een spannende, maar eveneens een leuke periode. Het proces van de aankoop van een woning tot aan de overdracht bij de notaris is voor de meeste mensen iets nieuws en stressvol. Het is dan ook Pims passie om jou op een duidelijke, eerlijke en persoonlijke manier te begeleiden in dit proces. Hij begrijpt dat het niet altijd mogelijk is om vrij te nemen van het werk, waardoor hij je ook graag buiten kantooruren helpt. Zijn doel is om de spanning van de hypotheekaanvraag bij jou weg te nemen.

Een woning kopen, of je hypotheek oversluiten?

Woon je al in Zeeuws-Vlaanderen en wil je verhuizen, of wil je juist je eerste woning hier kopen? In beide gevallen ben je bij Pim aan het juiste adres! Hij helpt je graag met de financiering bij het kopen van een (nieuwe) woning. Pim begeleidt je van A tot Z en neemt al je zorgen weg.

Als je al een lopende hypotheek hebt, kijkt Pim met je mee of dat je deze kan oversluiten voor een lagere hypotheekrente. Het belangrijkste aspect waar hij hierbij naar kijkt, is naar jouw persoonlijke situatie. Daarnaast kijkt hij onder andere naar de rente en de looptijd van je huidige hypotheek.

Gratis oriëntatiegesprek in Zeeuws-Vlaanderen

Ben je van plan om een huis te gaan kopen, te verhuizen of wil je je bestaande hypotheek oversluiten? Neem dan vrijblijvend contact met Pim op. Het eerste hypotheekgesprek is altijd gratis. Hij verwelkomt je graag in zijn eigen huiskamer of komt naar jou thuis in je eigen vertrouwde omgeving. 

Maak vrijblijvend een afspraak

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op voor het inplannen van een afspraak.