Alle locaties

Oosterschelde

Onafhankelijk hypotheekadviseur Vincent in regio Oosterschelde

Een hypotheekadviseur met een juridische achtergrond? Dat is Vincent! Voordat Vincent begon als hypotheekadviseur, studeerde hij rechten met als specialisatie Ondernemingsrecht. Hierdoor kwam hij veel in aanraking met de complexe financiële wetgeving en praktijk. Iets wat hem veel voordeel geeft in zijn werk als onafhankelijk hypotheekadviseur. Vincent is door zijn achtergrond in staat om zijn klanten te helpen om de vaak ingewikkelde hypotheekvoorwaarden en documenten te begrijpen. Samen met jou zorgt hij ervoor dat jouw financiële planning goed is. Zowel voor nu, als voor de toekomst. Zo wordt het voor jou makkelijk om met een goed gevoel jouw woonwens na te jagen.

Persoonlijk hypotheekadvies

Bij Huiskamer Hypotheken vinden we dat hypotheekadvies voor iedereen begrijpelijk moet zijn. Juist daarom past Vincent zo goed bij Huiskamer Hypotheken. Hij legt alles in Jip en Janneke taal uit, zodat alles voor jou duidelijk is. Een (nieuwe) woning kopen is vaak namelijk al spannend zat! Daarnaast beseft Vincent goed dat iedereen een andere situatie heeft. Daarom past hij zijn advies aan op jouw persoonlijke situatie en wensen. Zo ben jij verzekerd van een hypotheekadvies op maat.

Een huis kopen in regio Oosterschelde of omstreken?

Wil je graag een woning kopen in regio Oosterschelde of omstreken? Dan staat Vincent voor je klaar om je maximale budget uit te rekenen. Wanneer je al een woning op het oog hebt, kijkt hij graag met je mee naar het financiële plaatje. Vincent helpt je van begin tot eind. Voordat je het weet zit je bij de notaris en krijg je de sleutel van je nieuwe droomhuis!

Je huis verduurzamen

Heb je al een woning en wil je deze gaan verduurzamen? Ook hier helpt Vincent je graag bij! Je huis verduurzamen is niet alleen goed voor het klimaat, maar ook voor je portemonnee. Je kunt namelijk flink besparen op je energierekening. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijkt Vincent graag mee naar de mogelijkheden én de financiering ervan.

Gratis oriëntatiegesprek in regio Oosterschelde

Heb je nog nooit een gesprek gehad met een Huiskamer Hypotheken adviseur? Dan is je eerste gesprek gratis! Huiskamer Hypotheken adviseur Vincent helpt je graag. Of je nu een huis wilt kopen, verhuizen of wilt verbouwen. Plan nu snel jouw gesprek!

Plan nu je gesprek

 

Maak vrijblijvend een afspraak

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op voor het inplannen van een afspraak.