Alle locaties

Oirschot

Hypotheekadviseur Jurgen

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Oirschot? Dan moet je bij Jurgen van Huiskamer Hypotheken zijn! Jurgen heeft al ruim 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en is goed bekend binnen zijn werkgebied. Hij staat dan ook bekend als enthousiaste en eerlijke hypotheekadviseur in de regio. Persoonlijk contact met klanten is zijn drijfveer. Het moet begrijpelijk zijn. Want ondanks dat hij zich dagelijks bezighoudt met hypotheken, beseft hij maar al te goed dat dit iets is wat jij níet dagelijks doet. Door goed naar jou te luisteren, geeft Jurgen je advies wat naadloos aansluit op jouw wensen en situatie.

Onafhankelijk hypotheekadvies in Oirschot

Jurgen werkt als onafhankelijk hypotheekadviseur. Het grote voordeel voor jou? Als onafhankelijk adviseur heeft Jurgen toegang tot álle hypotheekverstrekkers. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je het allerbeste aanbod krijgt dat bij jou past. Dit aanbod wordt op een transparante, duidelijke, maar vooral ook leuke manier besproken. Jurgens uitdaging hierin is ervoor zorgen dat jij alles snapt.

Een huis kopen of je huidige hypotheek oversluiten?

Ben je op zoek naar een huis in Oirschot of omgeving? Of ben je benieuwd of dat het oversluiten van je hypotheek gunstig is? Jurgen staat voor je klaar om te helpen. Hij berekent graag je maximale budget, zodat je goed voorbereid op huizenjacht kunt. En voor het oversluiten van je hypotheek berekent hij eerst de boeterente. Hieruit komt naar voren of dat oversluiten voordelig is of niet. Jurgen kijkt naar jouw persoonlijke situatie en wensen, en baseert hier zijn advies op. Wat je situatie ook is, je bent zo verzekerd van de beste deal.

Gratis eerste hypotheekgesprek in Oirschot

Hypotheekadviseur Jurgen staat voor je klaar. Of je nu een huis wilt kopen en wilt verhuizen, of je bestaande hypotheek wilt oversluiten. Hij komt graag bij jou thuis in je eigen vertrouwde omgeving. En het eerste gesprek kost je helemaal niks. Oké, behalve een kopje koffie dan misschien.

Maak vrijblijvend een afspraak

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op voor het inplannen van een afspraak.