Alle locaties

Etten-Leur

9,9 gemiddeld uit 103 reviews

Team van experts: meer dan 50 jaar ervaring!

In Etten-Leur staan 2 hypotheekadviseurs voor je klaar. Maak kennis met Jannus en Corina! Samen hebben zij meer dan 50 jaar aan ervaring in de financiële sector. Voor het afsluiten van een hypotheek ben je bij hen aan het juiste adres. Een persoonlijke aanpak staat bij Huiskamer Hypotheken Etten-Leur centraal. Klanten adviseren op een laagdrempelige, toegankelijke én begrijpelijke manier. Zodat jij ervan verzekerd bent dat je alles begrijpt.

Jannus, oprichter Huiskamer Hypotheken

Jannus is de oprichter van Huiskamer Hypotheken. Zijn enorme drang naar gastvrijheid en klanttevredenheid, in combinatie met het slechte imago van de financiële sector, heeft hem in 2017 doen besluiten dat het anders kon én moest. Om dit te bereiken heeft hij Huiskamer Hypotheken opgericht. Een bedrijf waarbij klanten zich welkom voelen. En waar er gesproken wordt in begrijpelijke taal. 😉

Hypotheekadviseur Corina

Met al 23 jaar ervaring in het vak, weet Corina waar ze het over heeft. Eerder werkte ze bij de Rabobank, maar het concept van Huiskamer Hypotheken sprak haar zo aan dat ze besloot zich hier aan te sluiten. Bij Huiskamer Hypotheken krijgt ze alle vrijheid om haar klanten op haar eigen manier te adviseren en begeleiden. Het blij maken van klanten en van toegevoegde waarde zijn, is waar Corina energie uit haalt. Ze heeft aandacht voor de persoonlijke situatie van de klant en neemt dit mee in haar advies. Corina maakt haar uitleg en advies makkelijk en benaderbaar voor haar klanten.

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies in Etten-Leur

Huiskamer Hypotheken maakt hypotheekadvies voor iedereen toegankelijk. Hoe we dat doen? We geven jou op een laagdrempelige manier en in begrijpelijke taal advies. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Als onafhankelijk adviseurs hebben wij toegang tot alle hypotheekverstrekkers, waardoor jij verzekerd bent van persoonlijk advies dat perfect aansluit op jouw wensen en situatie.

Een huis kopen, of je hypotheek oversluiten?

Heb je een woning op het oog in Etten-Leur of omstreken? In Etten-Leur staan onze adviseurs Jannus en Corina voor je klaar. Wij helpen je graag en begeleiden je van A tot Z met de financiering bij het kopen van een (nieuwe) woning. Daarbij is geen vraag ons te gek. We vinden het veel belangrijker dat jij alles snapt bij deze grote financiële verandering in je leven.

Wanneer je wilt weten of dat je nog mee kan profiteren van de historisch lage rente, helpen we je hier eveneens graag mee. We nemen dan je huidige hypotheek onder de loep en kijken of dat oversluiten interessant voor je is. Daarbij berekenen we de boeterente en kijken we naar de looptijd van jouw huidige hypotheek. We kijken altijd naar het totaalplaatje. En geven jou uitsluitend advies wat past bij jouw persoonlijke situatie.

Gratis oriëntatiegesprek in Etten-Leur

Of je nu een woning wilt kopen, wilt verhuizen of je bestaande hypotheek wilt oversluiten: wij staan voor je klaar. Wij staan je graag bij in deze veranderingen in je leven. Het eerste hypotheekgesprek is altijd gratis. Je bent van harte welkom in onze huiskamer!

Lees ervaringen op Advieskeuze.nl

Maak vrijblijvend een afspraak

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op voor het inplannen van een afspraak.