Alle locaties

Best

Onafhankelijk hypotheekadviseur Lester in Best

In Best en omgeving staat onafhankelijk hypotheekadviseur Lester voor je klaar. Lester is al ruim 12 jaar actief als hypotheekadviseur en weet dus als geen ander waar hij het over heeft. Zijn belangrijkste kernwaarde in zijn werk is persoonlijk contact met jou als klant. En omdat hij als onafhankelijk adviseur toegang heeft tot alle hypotheekverstrekkers, ben je verzekerd van advies dat perfect aansluit op jouw wensen en behoeften.

Persoonlijk hypotheekadvies

Tijdens het kopen van een (nieuwe) woning, komt er veel informatie op je af. Logisch dat je graag hebt dat alles duidelijk is. Het is immers niet niks. Hier maakt Lester van Huiskamer Hypotheken het verschil. Hij geeft je advies in begrijpelijke taal en begeleidt je van A tot Z. En heb je vragen? Dan neemt hij de tijd om al je vragen en zorgen weg te nemen. Lester gelooft in persoonlijk contact. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

Een huis kopen in Best, of je huidige hypotheek oversluiten?

Wil je een huis kopen in Best of omgeving? Dan is het goed om te weten wat je maximale budget is. Tijdens een vrijblijvende kennismaking, rekent Lester dit graag voor je uit. Daarbij geeft hij je advies en vertelt hij over alle zaken die komen kijken bij het kopen van een (allereerste) woning.

Het oversluiten van je hypotheek kan in sommige gevallen lonen. Ben je benieuwd of dat het ook voor jou gunstig is? Dan ben je bij Lester aan het juiste adres. Hij berekent dan de boeterente voor je en kijkt of dat oversluiten voordelig is. Lester houdt het totaalplaatje hierbij in gedachte. Zo ben jij verzekerd van advies wat past bij jou en jouw situatie.

Gratis eerste hypotheekgesprek in Best

Ben je van plan een huis te gaan kopen en te verhuizen? Of wil je je bestaande hypotheek oversluiten? In alle gevallen staat Lester voor je klaar. Hij komt graag bij jou thuis in je eigen vertrouwde omgeving. En het eerste gesprek kost je helemaal niks. Oké, behalve een kopje koffie dan misschien.

Maak vrijblijvend een afspraak

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op voor het inplannen van een afspraak.