Alle locaties

Nijmegen

9,8 gemiddeld uit 83 reviews

 

Sander, jouw hypotheekadviseur in Nijmegen

Wanneer je op zoek bent naar een hypotheekadviseur in Nijmegen en omgeving, is Sander de aangewezen adviseur. Met ruim 22,5 jaar aan ervaring is hij geen onbekende in de financiële wereld. Sander pakt het net even wat anders aan en gaat voor een persoonlijke aanpak. Klanten helpen zoals hij zelf ook geholpen zou willen worden. Toegankelijk, laagdrempelig en in een taal die iedereen begrijpt. 

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies in Nijmegen

Een hypotheekadviseur die advies geeft wat perfect aansluit op jouw wensen en situatie. Dat is Sander. Hij helpt jou zoals hij zelf ook geholpen wil worden: op een leuke, maar vooral begrijpelijke manier. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent. Voor al je vragen over hypotheken en inkomens- en vermogensadvies is Sander de aangewezen adviseur. Daarbij heeft hij als onafhankelijk hypotheekadviseur toegang tot alle hypotheekverstrekkers. Zo ben jij verzekerd van de beste deal.

Een woning kopen, of je hypotheek oversluiten?

Ongeacht jouw situatie, Sander helpt je graag. Of je nu als starter je eerste woning wilt kopen in Nijmegen, of wilt gaan verhuizen. Sander begeleidt je van A tot Z met de financiering bij het kopen van een (nieuwe) woning. Ook voor het oversluiten van je huidige hypotheek ben je bij Huiskamer Hypotheken Nijmegen aan het juiste adres. Sander neemt graag jouw hypotheek onder de loep en kijkt of dat oversluiten interessant is voor jou. Jouw persoonlijke situatie en toekomstplannen staan hierin centraal.

Gratis oriëntatiegesprek

Ben je van plan om een huis te gaan kopen, te verhuizen of wil je je bestaande hypotheek oversluiten? Neem dan vrijblijvend contact met Sander op. Het eerste hypotheekgesprek is altijd gratis. Hij verwelkomt je graag in zijn eigen huiskamer of komt naar jou thuis in je eigen vertrouwde omgeving. 

Lees ervaringen op Advieskeuze.nl

Maak vrijblijvend een afspraak

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op voor het inplannen van een afspraak.