Alle locaties

Gorinchem

Mark, jouw hypotheekadviseur in Gorinchem

Mark van Driel is jouw Huiskamer Hypotheken hypotheekadviseur in Gorinchem. Voordat hij zich aansloot bij Huiskamer Hypotheken, was Mark ruim 12 jaar werkzaam bij één van de grootste Nederlandse Banken. Hier kwam hij erachter dat de particuliere dienstverlening anders kan. De afstand verkleinen in plaats van vergroten, persoonlijk contact en een luisterend oor bieden. Geen maatpakken, maar gewoon advies op maat! Vanuit die visie heeft Mark zich aangesloten bij Huiskamer Hypotheken. Hier staat het persoonlijke contact voorop en is het verboden voor stropdassen!

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies

Bij Huiskamer Hypotheken draait het écht om jou. Voor al je vragen over hypotheken en inkomens- en vermogensadvies kun je bij onze hypotheekadviseurs terecht. In Gorinchem staat Huiskamer Hypotheken adviseur Mark voor je klaar. Als onafhankelijk hypotheekadviseur heeft hij toegang tot alle hypotheekverstrekkers, waardoor je verzekerd bent van persoonlijk advies dat perfect aansluit op jouw wensen en situatie. Mark helpt je in het gehele traject en neemt zoveel werk als mogelijk voor je uit handen. Zo kun jij je bezighouden met de dingen die je het liefste doet, en dan doet Mark dat ook. Hij legt alles uit in begrijpelijke taal, zodat je weloverwogen keuzes kunt maken die jou verder helpen.

Hulp bij het kopen van een huis 

Woon je al in Gorinchem of omgeving en wil je verhuizen? Mark helpt je graag met de financiering bij het kopen van een andere woning in Gorinchem of omstreken. Ook wanneer je starter bent, helpt hij je met alle liefde en plezier. Mark geeft je advies waar je allemaal op moet letten en begeleidt je van A tot Z. Hij snapt als geen ander dat dit een spannende periode is, en staat jou hierin met alle plezier bij.

Je hypotheek oversluiten

Mark helpt je eveneens als jij je lopende hypotheek wilt oversluiten voor een lagere hypotheekrente. Hij kijkt hierbij naar meerdere factoren, zoals de rente en looptijd van je huidige hypotheek. Mark kijkt naar het totaalplaatje en geeft je advies, passend bij jou en jouw persoonlijke situatie.

Gratis oriëntatiegesprek in Gorinchem

Ben je van plan om een huis te gaan kopen, te verhuizen of wil je je bestaande hypotheek oversluiten? Neem dan vrijblijvend contact met Mark op. Het eerste hypotheekgesprek is altijd gratis. Hij verwelkomt je graag in zijn eigen huiskamer of komt naar jou thuis in je eigen vertrouwde omgeving.

Maak vrijblijvend een afspraak

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op voor het inplannen van een afspraak.