Alle locaties

Eindhoven

Jurgen en Lester, jouw hypotheekadviseurs in Eindhoven 

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Eindhoven? Bij Huiskamer Hypotheken Eindhoven staan er 2 enthousiaste adviseurs voor je klaar. Maak kennis met Jurgen en Lester! Samen hebben zij ruim 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en zijn ze goed bekend binnen hun werkgebied. Naast hun kennis en ervaring, is één van hun belangrijkste kernwaarden het persoonlijke contact met jou als klant. Jurgen en Lester verwelkomen je graag op hun eigen kantoor, maar komen eveneens graag bij hun klanten thuis.

Persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies

Jurgen en Lester voeren het hypotheekgesprek op een laagdrempelige, transparante en leuke manier. En daar zit meteen hun uitdaging in: ervoor zorgen dat jij alles snapt. Ze weten als geen ander dat dit een spannende periode voor je is en ontzorgen je daarom van A tot Z. Daarbij geven ze je graag vol enthousiasme een passend advies gebaseerd op jouw persoonlijke situatie. Waar en wanneer jij wilt, dus ook bij jou thuis aan de keukentafel.

Een woning kopen, of je hypotheek oversluiten?

Woon je al in Eindhoven en wil je verhuizen, of wil je juist je eerste woning hier kopen? In beide gevallen ben je bij Jurgen en Lester aan het juiste adres! Ze helpen je graag met de financiering bij het kopen van een (nieuwe) woning. Jurgen en Lester begeleiden je van A tot Z en nemen al je zorgen weg.

Als je al een lopende hypotheek hebt, kijken Jurgen en Lester met je mee of dat je deze kan oversluiten voor een lagere hypotheekrente. Het belangrijkste aspect waar ze hierbij naar kijken, is naar jouw persoonlijke situatie. Daarnaast kijken ze onder andere naar de rente en de looptijd van je huidige hypotheek.

Gratis oriëntatiegesprek in Eindhoven

Ben je van plan om een huis te gaan kopen, te verhuizen of wil je je bestaande hypotheek oversluiten? Neem dan vrijblijvend contact met Jurgen en Lester op. Het eerste hypotheekgesprek is altijd gratis. Ze verwelkomen je graag in hun eigen huiskamer of komen naar jou thuis in je eigen vertrouwde omgeving. 

Jurgen@huiskamerhypotheken.nl /  06-2529 8563

Lester@huiskamerhypotheken.nl  /  06-2714 8997

Maak vrijblijvend een afspraak

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op voor het inplannen van een afspraak.