Alle locaties

Drunen

Hypotheekadviseur Ruud in Drunen en omgeving.

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in de omgeving van Drunen? Dan ben je bij Ruud aan het juiste adres! Ruud helpt je graag bij je financiële zaken. Denk aan het regelen van de juiste hypotheek, het financieren van een verbouwing of het oversluiten van je huidige hypotheek. Wat je situatie ook is, Ruud staat klaar om je te helpen. Een open en eerlijke aanpak kenmerkt hem hierin. Zo weet jij precies per stap waar je aan toe bent. Wel zo fijn, toch?

Onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies

Ruud is onafhankelijk hypotheekadviseur. Hierdoor heeft hij toegang tot álle hypotheekverstrekkers. Het grote voordeel voor jou? Je bent niet gebonden aan één bank. Ruud kiest voor jou de juiste bank. Eentje die wel lekker zit. Je bent verzekerd van de beste hypotheek die past bij jou en jouw wensen.

Daarbij hoef je niet bang te zijn dat je iets niet snapt. Bij Huiskamer Hypotheken ben je namelijk verzekerd van eerlijk en begrijpelijk hypotheekadvies. Of het nu je eerste of je zesde woning is, het blijft een spannende stap. En daar helpt Ruud je graag bij.

Een huis kopen in Drunen of omgeving?

Wil je een ander huis kopen in Drunen of omgeving? Dan komen er verschillende zaken bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan overwaarde of een restschuld. Ook als je starter bent en graag je maximale budget wilt weten, helpt Ruud je met alle liefde en plezier. En het fijne is: alles legt hij in Jip en Janneke taal aan je uit. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Ruud helpt je, wat je situatie ook is. Van het moment dat je uitzoekt hoeveel je kunt lenen totdat de financiering rond is!

Je huis verduurzamen

Zit je nog goed op je huidige plek en wil je de boel wat gaan verbouwen, of misschien wel verduurzamen? Goed plan! Door te verduurzamen kun je namelijk flink besparen op je energierekening. Ruud kijkt graag met je mee wat je allemaal kunt laten verduurzamen en hoe het gefinancierd kan worden.

Gratis oriëntatiegesprek in Heusden

Heb je plannen om een woning te kopen en te verhuizen? Of wil je je bestaande hypotheek oversluiten? Wat je situatie ook is; Ruud staat voor je klaar. Hij komt graag bij jou thuis in je eigen vertrouwde omgeving. Gewoon aan de keukentafel, tussen de broodkruimels en hagelslag. Plan nu snel jouw afspraak. Het eerste gesprek is altijd gratis.

Maak vrijblijvend een afspraak

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op voor het inplannen van een afspraak.