Alle locaties

De Liemers

Hypotheekadviseur De Liemers

Op zoek naar een hypotheekadviseur die verder gaat dan saaie cijfers en stijve gesprekken? Maak kennis met Pim, onze enthousiaste adviseur bij Huiskamer Hypotheken De Liemers. Wat maakt Pim anders dan die andere hypotheekadviseurs en waarom zou je voor hem kiezen?

Onafhankelijk hypotheekadvies

Bij Pim draait het om persoonlijk contact en het begrijpen van jouw wilde financiële dromen. Hij doet er alles aan om elke klant de aandacht te geven die ze verdienen en loodst ze door het doolhof van financiële keuzes. Voor Pim gaat het niet alleen om de centen, maar om het bouwen van vriendschappen en het realiseren van jouw financiële avonturen.

Voordat Pim zich aansloot als franchisenemer bij Huiskamer Hypotheken, heeft hij flink wat meters gemaakt in de financiële jungle. Hij heeft gewerkt als financieel adviseur en hypotheekadviseur bij zowel een gerenommeerde bank als een intermediair. Deze ervaring heeft hem klaargestoomd om op maat gemaakte oplossingen te bieden die naadloos aansluiten op jouw leven.

Een huis kopen?

Of je nu een starter, doorstromer of senior bent: Pim staat voor je klaar. Wanneer je een huis wilt kopen berekent hij graag jouw maximale hypotheek. Zo kun jij gericht op zoek naar jouw (nieuwe) droomhuis. En is je bod op een woning geaccepteerd? Ook dan kun je op Pim rekenen. Bijvoorbeeld met hulp bij het definitief aanvragen van de hypotheek. Zo ga je voor de beste deal!

Gratis kennismakingsgesprek 

Wil je een hypotheekadviseur die naar je luistert, je persoonlijke aandacht geeft en je begeleidt bij het maken van belangrijke financiële keuzes? Maak een afspraak met Pim van Huiskamer Hypotheken De Liemers en ontdek hoe hij het verschil kan maken in jouw financiële toekomst. Samen met Pim kun je jouw financiële dromen realiseren en een sterke basis leggen voor een welvarende toekomst.

Neem vandaag nog contact op met Pim en ontdek hoe het voelt om een adviseur te hebben die jou en je financiën serieus neemt, zonder het saaie gedoe. Bij Huiskamer Hypotheken De Liemers, daar begint jouw financiële avontuur.

Maak vrijblijvend een afspraak

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op voor het inplannen van een afspraak.