Alle locaties

Breda

9,7 gemiddeld uit 51 reviews

Onafhankelijk(e) hypotheekadviseurs in Breda

Ben je op zoek naar een onafhankelijk hypotheekadviseur in Breda en omgeving? Bij Huiskamer Hypotheken Breda staan zelfs 2 adviseurs voor je klaar! Maak kennis met Roger en Angelo. Beide mannen hebben al jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening. Een persoonlijke aanpak kenmerkt hen. Klanten helpen, zoals ze zelf ook geholpen zouden willen worden. En dat op een begrijpelijke manier.

Hypotheekadviseur Roger

Sinds 2020 is Roger Lambregts jouw Huiskamer Hypotheken hypotheekadviseur in Breda. Van 2007 tot 2020 is hij werkzaam geweest bij twee Nederlandse grootbanken, namelijk de Rabobank en ABN Amro. Daar zag Roger door de jaren heen een steeds afstandelijkere relatie tussen de bank en haar klanten ontstaan. Dit moest volgens hem anders, waardoor hij besloten heeft om zich bij Huiskamer Hypotheken aan te sluiten. Hier staat het persoonlijke contact voorop en is het verboden voor stropdassen!

Hypotheekadviseur Angelo

Per januari 2023 sluit Angelo zich aan bij Huiskamer Hypotheken kantoor Breda. Net als Roger, heeft Angelo ruim 10 jaar bij een grote bank gewerkt. Hij wilde graag altijd en méér persoonlijk in contact zijn met klanten, of dat nou thuis, op kantoor of digitaal is. Dat is de reden geweest voor Angelo om zich aan te sluiten bij Huiskamer Hypotheken. Hij vindt het belangrijk om zijn klanten compleet te ontzorgen in de hypotheekaanvraag. Het belangrijkste voor hem is dat jij als klant met een goed gevoel weet waar je uiteindelijk voor tekent.

Persoonlijk hypotheekadvies

Bij ons ben je geen nummer en staat persoonlijk contact voorop. Voor al je vragen met betrekking tot hypotheken en inkomens- en vermogensadvies kun je bij onze hypotheekadviseurs terecht. Wij geven je de aandacht die je verdient en geven jou in gewone én begrijpelijke taal een passend advies. Zo weet je precies waar je aan toe bent. In Breda staan adviseurs Roger en Angelo voor je klaar. Als onafhankelijk hypotheekadviseurs hebben zij toegang tot alle hypotheekverstrekkers. Hierdoor ben jij verzekerd van persoonlijk advies dat perfect aansluit op jouw wensen en situatie. Want zeg nou zelf; bij het kopen van een huis of een andere grote (financiële) verandering in je leven wil je toch een vertrouwd en eerlijk advies?

Een huis kopen in Breda, of je hypotheek oversluiten?

Wil je je eerste woning kopen in Breda? Of heb je eerder al een huis gekocht en wil je een volgende woning kopen? In beide gevallen ben je bij Roger en Angelo aan het juiste adres! Zij geven je advies waar je op moet letten tijdens het kopen van een huis en beantwoorden al jouw vragen. Ze snappen als geen ander dat dit een spannende periode is, en helpen jou hier graag bij. Als je al een huis hebt, en benieuwd bent of je hypotheek oversluiten interessant is, helpen Roger en Angelo je hier eveneens met alle liefde en plezier bij. Ze berekenen de boeterente en kijken of oversluiten voor jou aantrekkelijk is. Roger en Angelo kijken naar het totaalplaatje en geven je advies, passend bij jou en jouw situatie.

Gratis eerste hypotheekgesprek

Ben je van plan om een huis te gaan kopen, te gaan verbouwen of wil je je bestaande hypotheek oversluiten? Neem dan vrijblijvend contact met Roger en Angelo op. Het eerste hypotheekgesprek is altijd gratis. Zij verwelkomen je graag in hun eigen huiskamer of komen naar jou thuis in je eigen vertrouwde omgeving.

Lees ervaringen op Advieskeuze.nl

Maak vrijblijvend een afspraak

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op voor het inplannen van een afspraak.