Alle locaties

Barendrecht

Daniëlle

Vol trots ben ik sinds oktober 2021 eigenaresse van Huiskamer Hypotheken Barendrecht. Na een aantal jaren werkzaam geweest te zijn in de financiële sector ben ik tot de conclusie gekomen dat het allemaal makkelijker en leuker kan. Het imago van een hypotheekadviseur is nog te stoffig en hij spreekt vaak in onbegrijpelijke taal. Dit maakt het allemaal niet makkelijker om met een goed gevoel jouw woonwens na te jagen. Waar moet je beginnen en hoe zorg jij ervoor dat je financiële planning niet alleen goed is voor nu, maar ook bestendig voor in de toekomst?

Ik denk graag in mogelijkheden

Vaak kom ik huiseigenaren tegen die niet helemaal begrijpen hoe hun financiële situatie in elkaar zit. Dat is ook helemaal niet erg, niet iedereen heeft simpelweg van huis uit meegekregen om een goed financieel overzicht te hebben. Ik leg je graag uit wat je mogelijkheden zijn of hoe we jouw woonswens kunnen realiseren. Ik denk graag met je mee in mogelijkheden in plaats van in onmogelijkheden. Dat alles natuurlijk wel in begrijpelijke taal, want -ondanks dat ik dagelijks met hypotheken bezig ben- realiseer ik me maar al te goed dat dit iets is wat jij níet dagelijks doet.

Ik lever altijd maatwerk

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar maandlastenverlaging, je droomhuis hebt gekocht of wilt verbouwen of verduurzamen. Ook bij de minder leuke aangelegenheden kan je hulp nodig hebben met je hypotheek, bijvoorbeeld wanneer je pas bent gescheiden, of van plan bent om dit te gaan doen. Iedereen heeft zijn eigen woonwens met zijn eigen verhaal. Door goed te luisteren naar jouw verhaal kan ik maatwerk leveren en zo de best passende hypotheek voor jou adviseren. Ik hecht hierbij veel waarde aan persoonlijk contact en ook dit contact kan makkelijker. Heb je een vraag, schroom niet om even te bellen. Ben ik telefonisch even niet bereikbaar? Je kan mij altijd een Whatsapp berichtje sturen, zowel tijdens als buiten kantoortijden. Geen vraag is wat mij betreft te gek. Het gaat immers om jouw woonwens en een hypotheek is een verplichting voor de lange termijn.

Begrijpelijke taal

Mijn visie is dan ook dat het imago van een hypotheekadviseur (of adviseuse ;-)) niet stoffig hóeft te zijn en dat jouw hypotheekadvies begrijpelijk hóórt te zijn. #damesmetvisie

Zin om kennis te maken? De koffie staat klaar!

Maak vrijblijvend een afspraak

Laat hier je gegevens achter en we nemen contact met je op voor het inplannen van een afspraak.